Kaip ir kasmet, pasibaigus šildymo sezonui, šilumos tiekimo tinklai pradedami ruošti kitam šildymo sezonui. Pradedamos vamzdynų hidrauliniai bandymai ir planiniai remontai.

Hidrauliniai bandymai vykdomi kasmet, siekiant nustatyti problemines tinklo vietas ir jas sutvarkyti. Taip pat, hidraulinių bandymų metu dažnai išaiškinami ir nesankcionuoto šilumos vartojimo atvejai.

Pagal UAB „Vilkaviškio šilumos tinklai“ parengtą planą hidrauliniai bandymai atskirose rajono dalyse bus vykdomi nuo birželio iki rugsėjo mėnesio.

Šilumos tiekimo tinklų hidrauliniai bandymai ir planiniai remontai neišvengiamai susiję su laikinu karšto vandens tiekimo sustabdymu. Siekdama, kad dėl to klientai pajustų kuo mažiau nepatogumų, bendrovė kaip įmanoma anksčiau ir plačiau informuoja savo klientus apie numatomus karšto vandens tiekimo sustabdymus. Apie numatomus vykdyti hidraulinius bandymus vartotojai informuojami, viešai skelbiama informacija spaudoje, bendrovės bei miesto savivaldybės interneto svetainėse, dalijamasi informacija bendrovės „Facebook“ paskyroje, taip pat, pagal galimybes, pakabinami skelbimai prie daugiabučių namų laiptinių.

Nuo liepos 24 d. iki liepos 28 d. hidrauliniai bandymai atliekami Virbalio mieste.

Iš anksto atsiprašome už galimus nepatogumus.

Categories: Naujienos

Skip to content